Απαγορεύεται ο Woody Allen



Aγαπητές μου φίλες γειά σας...κάνω ένα μικρό διάλλειμα από τα ζώδια, γιατί μου απαγόρευσε ο γιατρός να συγχίζομαι και αυτοί οι Λέοντες μου'χουν ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι, για να μη μιλήσω για τα τσιράκια τους, τους Αιγόκερους...

Τέλος πάντων, θα ασχοληθούμε με ένα εξίσου σημαντικό θέμα, που έχει σχέση με το σινεμά. Διότι εκτός από τα ζώδια μ'αρέσει το σινεμά, αλλά μόνο τους μήνες του χειμερινού ηλιοστάσιου, μην μπει κανάς ανάδρομος ερμής και πνιγώ με τα ποπ κορν.

Όλοι θα παρατηρήσατε την αύξηση των παραπάνω σημάτων (βλ. φοτό) στις οικοδομές και όπως εγώ θα πρέπει να αναρωτηθήκατε γιατί απαγορεύεται η είσοδος του Woody Allen σε κτίρια υπό κατασκευή. Το συνδικάτο οικοδόμων μετά από πολύχρονες μάχες κατάφερε να κερδίσει αυτό το μεγάλο προνόμιο και να αποκλείσει από όλες τις οικοδομικές εργασίες του κέντρου τον αμερικανό σκηνοθέτη.

Εικάζεται οτι ο λόγος που έγινε αυτό είναι επειδή απογοητεύτηκαν από το "match point" κι επίσης γιατί οι woody allen κάνουν τρύπες στις γυψοσανίδες.

Ο ίδιος ο Woody όταν ρωτήθηκε για το θέμα δήλωσε "Θα μπω μέσα και θα τα κάνω λαμπόγυαλο και αν δε σας άρεσε το match point που να δείτε το scoop οικοδόμοι παλιοκουραμπιέδες".

Σχόλια

Ο χρήστης enteka είπε…
teleio!!
Ο χρήστης Fight Back είπε…
Εχεις απολυτο δικιο. Μαλιστα εχω ακουσει οτι ο λογος που καθυστερει το νεο γηπεδο του ΠΑΟ στο βοτανικο ειναι επειδη απο το υπουργειο επιμενουν για woody allen.
Εγω το εχω ακουσει, ο σουφλιας αμφιβαλλω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
to blog sas einai ena skato tis mutis
Ο χρήστης polikarpos είπε…
συμφωνώ με την πήξειζαφήξειζουκεντωπολέμωθνήξειζ
Ο χρήστης Misirlou Oubliez είπε…
Εφοσον δεχτουμε αξιωματικα οτι "τα καλα εργαλεια κανουν τον καλο μαστορα" και το συνδυασουμε με καρω που ειναι της μοδας κα8ως και με το γεγονος οτι την χρυση εποχη της αντιπαροχης δεν υπηρχε προβλημα με τον ταλαντουχο δημιουργο, καταληγουμ ευκολα στο συμπερασμα οτι τελικα δεν ειναι ο Γουντι Αλλεν, αλλα η ιδεα του σημερινου Γουντι Αλλεν που απαογορευεται, δηλαδη καποιου που προτιμαει πραγματα κινεζικης προελευσης, τα οποια ως γνωστων χαλανε αμεσως.

Εφοσον δεχτουμε str8μυτικα το παραπανω δεν βγαζουμε κανενα συμπερασμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σιχαίνομαι τον woody allen. Αν εννοείς αυτό με το post σου, συμφωνούμε. Αν όχι, κάνεις λάθος.

Πότε θα κάνει ξαστεριά να ησυχάσουμε από τον κρύο υπερτιμημένο αντιγραφέα;

με πολλή αγάπη ε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Xwris na pairnw kai orko, kai me profani tin xaraikaki diathesi na sas to xalasw, i pinakida einai mple pou simainei oti epitrepetai, i kalytera epivaletai o Woody (o trypokaridos)...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Mr Woody Allen σύμφωνα με τη συνεργασία σας με την Ελληνίδα ηθοποιό
Helen radu θα ήθελα να σας εκμυστηρευτώ ότι δεν είναι αυτό που νομίζετε να φανταστείτε την παρακαλάμε να κάνει sequel και δεν δέχεται με τίποτα σας γράφω αυτό το σχολείο στα ελληνικά γιατί ξέρω ότι είστε λάτρεις της Ελληνικής μας γλώσσας

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!