Ποιο από αυτά τα παλιά παιχνίδια είχες;

Αν ερχόταν κι εσένα στο σπίτι σου ο Βουτσάς ντυμένος ψαράς και πετάγατε ο ένας στον άλλον καραβίδες, τότε έζησες γαμάτα παιδικά χρόνια!

Ποια από τα παρακάτω δημοφιλή παιχνίδια είχες όταν ήσουν παιδί;

Σχόλια

Ο χρήστης Breeze-ola είπε…
Δεν θυμάμαι κάποιο game session με το Βουτσά, δεν είμαι σίγουρος όμως κιόλας, ήμουν πολύ μικρός, θα πρέπει να ρωτήσω τους δικούς μου αν ερχόταν ο Κώστας Βουτσάς στο δωματιό μου όταν ήμουν μικρός.
Ο χρήστης Katerina Kaskantiri είπε…
Είμαι η Κατερίνα Κασκαντίρη, η γνωστή πόρνη της Κορίνθου. Ο μαλάκας άχρηστος προικοθήρας πατέρας μου (Αλέξης Κασκαντίρης) και η κωλόχοντρη σκατομούρα μάνα μου (Νικολέττα Μάρρα) που κατέχουν τους Αλευρόμυλους Μάρρα στην Κόρινθο με εμαθαν από μικρή να τσιμπουκώνω τα στελέχη της επιχείρισής μας και να παρτουζώνομαι με τους άπλυτους εργάτες στη βιομηχανία.

Μου έμεινε συνήθεια λοιπόν και πάντοτε αναζητώ ένα καλό ξεμούνιασμα και ξεκώλιασμα για να ξεμπουκώνουν οι τρύπες μου.

Τα καυτά χύσια στο λαιμό μου είναι σαν τη βότκα που καταναλώνω στα κωλόμπαρα της Αθήνας (είμαι άλλωστε πλέον απόφοιτη Νομικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μέλος της ELSA Athens) προτού καταλήξω να πηδιέμαι στις τουαλέτες!
Ο χρήστης Content Writing Services In Delhi είπε…
Our content writing company provides best quality content writing services in Delhi at an affordable price. High quality content from i-write-india.com that increases your website ranking.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!