Συνεντευξη: Πριζουνίκ Μαρινόπουλος


VB: Καλησπέρα Πριζουνίκ. Πολλοί δε σε γνωρίζουν. Πως θα παρουσίαζες τον εαυτό σου στη νέα γενιά;
ΠΜ: Με λένε Πριζουνίκ Μαρινόπουλο και εγκαινίασα την αλυσίδα υπερμάρκετ Πριζουνίκ Μαρινόπουλος. Πριν κάποια χρόνια παραιτήθηκα και πλέον την επιχείρηση την έχει πάρει ο αδερφός μου ο Καρφούρ Μαρινόπουλος.

VB: Είσαι ένα κίτρινο στρογγυλό με πόδια και μαλλιά. Αντιμετώπισες τον χλευασμό των άλλων στο σχολείο;
ΠΜ: Η κοροϊδία ήταν συνεχής. Συχνά με παίρνανε και καθαρίζανε τον πίνακα, ενώ άλλες φορές μου φωνάζανε "ήρθες στο σχολείο για πικ νικ Πριζουνίκ Πριζουνίκ". Αυτό όμως με πείσμωσε και μ'έκανε να αναλάβω την πρωτοβουλία να δημιουργήσω την αυτοκρατορία μου.

VB: Σε τι βασίστηκε η επιτυχία των σούπερμάρκετ σου;
ΠΜ: Το marketing είναι το παν. Το βασικό κόλπο που χρησιμόποιήσαμε ήτανε η υποσεινήδητη διαφήμση. Είχαμε βρει ένα φοβερό κόλπο. Φτιάξαμε ένα βιντεοπαιχνίδι που λεγότανε Πακ Μαν (Π= Πριζουνικ Μ=Μαρινόπουλος) του οποίου ο ήρωας ήταν ολόιδιος μ'εμένα.

VB: Nαι το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι. Είναι που προσπαθείς να καβαλικέψεις ενα βίσωνα χωρίς να σου πέσει κέτσαπ στο πουκάμισο.
ΠΜ: Όχι όχι, ήταν με ένα ανθρωπάκι που κυκλοφορούσε αέναα μέσα σε γκρίζους διαδρόμους καταναλώνοντας προϊόντα σε μορφή άσπρων τελειών ενώ τον κυνηγούσανε τα φαντάσματα του σοσιαλισμού.
VB: A ναι! το Πακ Μαν λες!
ΠΜ: Ναι γειά σου! Μ'αυτό λοιπόν το τρικάκι περάσαμε τα μυνήματα του καταναλωτισμού στο υποσεινήδητο της κοινωνίας κι έτσι ο κόσμος συνέρεε καθημερινά και το χρήμα έπεφτε.
VB: Κάποια στιγμή η αυτοκρατορία έπεσε όμως.
ΠΜ: Ναι, η παρακμή ήρθε όταν ο αδερφός μου ο Καρφούρ είχε τη φαεινή ιδέα να βγάλει προς πώληση τις μεταλικές ταμπελίτσες "ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ". Σύντομα έγιναν ανάρπαστες αλλά προκάλεσαν φοβερα προβλήματα διότι οι ταμίες δεν ήξεραν ποιανού είναι τα προϊόντα. Το χάος που επικράτησε έφερε απίστευτη πτώση στα έσοδα.

VB: Moυ δίνεις την εντύπωση ανθρώπου βαθιά αλλοτριωμένου. Ήσουν πάντα ένα καπιταλιστικό γουρούνι που τρέφεται με τις σάκρες των εργαζόμενων;
ΠΜ: Όχι. Να φανταστείς ο πατέρας μου ήταν φεμινιστής.

VB: Φαντάζομαι το ίδιο και η μητέρα σου;
ΠΜ: Α οχι! Ο πατέρας μου δεν θα το επέτρεπε ποτέ αυτό!

VB: Aν ήσουν κάποιος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Καμερούν στο μουντιάλ του 1990 ποιός θα ήσουνα;
ΠΜ: Ή ο Μακανάκι ή ο Εκέκε.

VB: Μου δίνεις την εντύπωση ανθρώπου που καίγεται τρώγοντας σούπα γκασπάτσο. Είσαι κλασσική περίπτωση τύπου που θα έγραφε στο βίντεο τις δηλώσεις Παπακωνσταντίνου προκειμένου να ξαναδεί την Γκουφοταινία 2. Τι έχεις να πεις γι' αυτό;
ΠΜ: Τουλάχιστον δεν παίρνω συνεντεύξεις από καλτ φυσιογνωμίες της δεκαετίας του 90'
ΛΣ: ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ! ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
VB: Eσύ μην ανακατεύεσαι Λευτέρη Σούμποντιτς!

ΛΣ: Κι έτσι έφτασε στο τέλος άλλη μια συνέντευξη

VB: MA ΤΙ ΛΕΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ!
ΛΣ: Άλλο ένα τρίποντο για το vamvax blogspot!

Σχόλια

Ο χρήστης Alkoolikos_Skiouros είπε…
Θελω να αναφερω οτι οι καλυτεροι παιχτες που περασαν ποτε απο τα ελληνικα γηπεδα ηταν ο Κωλομητρουσης, ο Πεπες και ο Μπατσινιλας.


Αυτο μονο. Και την αγαπη μου στον Inky
Ο χρήστης ΠΑΝΟΣ είπε…
Sas agapaw pragmatika.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Ξέχασες τον Μπελεβόνη

Κι εμεις σ'αγαπάμε με όλο μας το είναι
Ο χρήστης pixies είπε…
Λ.Σ. = Λυσσασμενες Σκύλες?
Ο χρήστης Άλτερ Αίγα είπε…
αναρωτηθηκατε ποτε...

Τι σχεση εχει με ολα αυτα ο

Μ(ήτρο)Π(άνος);
Ο χρήστης Ευρωπαίος Αστός είπε…
@stoma 12/5/2010 13:46

>>>>>αναρωτηθηκατε ποτε...
Τι σχεση εχει με ολα αυτα ο
Μ(ήτρο)Π(άνος);<<<<<

Η διαφορά σε σχέση με τον Πριζουνίκ Μαρινόπουλο είναι μόνο οι άντρες της κοινωνικής στάθμης στην οποία ανήκεις. Και στην οποία θα ανήκεις όταν φτάσεις και εσύ στην ηλικία του Μητροπάνου. Εσύ θα χρειάζεσαι να αναρωτιέσαι τότε και όχι εμείς. Αλλά και η απάντηση θα σου είναι άχρηστη γιατί ποιά γυναίκα θα πάει μαζί σου τότε. Ούτε επιπέδου Λευτέρη Σούμποντιτς που ούτε τότε ούτε τώρα ούτε ποτέ δεν θάχεις στη ζωή σου, ούτε τίποτα. Γιατί όχι μόνο δεν θάσαι Μητροπάνος αλλά ούτε λεφτά θάχεις, ούτε κουλτούρα ούτε σώμα σε κάποια καλή κατάσταση ούτε τίποτα. Μόνο θα κάθεσαι κουρασμένος από τον αγώνα για το μεροκάματο σε μιά πολυθρόνα κοιτώντας την διαδικτυακή τηλεόραση της εποχής περιμένοντας τις ασθένειες που θάρχονται σιγά σιγά. Που δεν θάρχονται σε μας γιατί εμείς θάχουμε παράδες για να αγοράζουμε βλαστοκύτταρα που εσύ δεν θάχεις.

Γιατί εσύ ξέρεις μόνο αγγλικούλια ενώ οι δικοί μας γονείς φρόντισαν πριν τα 18 να ξέρουμε ήδη 3 ξένες γλώσσες καθώς επίσης και ελληνικά σα τα δικά τους και καλύτερα όπως τα διαβάζεις έτσι όπως τα γράφω. Που ούτε αυτοί ούτε εμείς δεν μάθαμε βέβαια στα δημόσια σχολεία της ΟΛΜΕ. Γιατί από το ίντερνετ το μόνο που ξέρεις είναι τα chat rooms και τα blogs των παιδιών της διεθνούς κοινωνίας των MacDonalds της χοληστερίνης και των τριγλυκερίδιων. Γιατί εσύ έχεις την υποκουλτούρα της αμερικάνικης λαϊκούρας ενώ εμείς της ευρωπαϊκής αστικής τάξης. Που θα κυβερνήσει όταν πιά η Αμερική δεν θάναι τίποτα άλλο από μιά ακόμη από τις πολλές οδοντόκρεμες. Ποιόν θα κυβερνήσει; Εσένα!

Γιατί δείχνω τέτοια αντιπάθεια για σένα και την κοινωνική σου τάξη; Γιατί οι γονείς σου και η κοινωνική σου τάξη φταίνε που οδηγήθηκε η Ελλάδα στο να κινδυνεύει να χρεοκοπήσει. Ασχετα αν πήρατε μέρος στο φαγοπότι ή όχι. Γιατί τουλάχιστον το στηρίξατε και το ανεχτήκατε.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΠΡΟΣΒΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ΒΟΥΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!

Ρε δεν μπατε να τσακωθείτε σε καμια αλάνα με αλυσίδες ποδηλάτου και σπασμενα καρεκλοπόδαρα που μου'ρθατε εδω μεσα να βγάλετε το άχτι σας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
re malakes afto to skitso me to minotauro to eida kai sto sinema tis proalles. Pernage sunexeia anamesa sta kare. Apisteuto! Sto dialleima phga kai xtyphsa mia coca-cola...
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Είδες πως προάγουν τη βία με τα υποσεινήδητα μυνήματα τους; Η κόκα κόλα είναι καλά τώρα;
Ο χρήστης Δανάη ΑΡΗΣ είπε…
na se lew klaki? ap to ieroklaki?

d: eseis kurie klakh ti exete spoudasei?

klakis: egw arxika perasa iatrikh athinwn.

d: po po thodori exei perasei nomikh athinwn!

klakis: alla dn me suginhse polu kai etsi phga nomikh thessalonikhs.

d: thodori akous exei perasei nomikh thessalonikhs!

thodoris: nai gt an eixe perasei peiereias tha se peiraze.

klakis: alla dn me suginhse oute auto.

d: kai twra ti kanete?

klakis: didaksw paradosiakous xorous.

d: kserete kai tsamiko?

klakis: e vevaia kserw.

d: ax thodori akous kserei tsamiko. kserete kai tsifteteli?

klakis: e fusika.

d: dikste m ligo. egw katarxas kanw auto (pianei ta mallia ths panw).

klakis: a oxi teleiws lathos! kanoume aristera pisw deksia BROS.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχα, ωραίο! Είχε τότε προσωπικότητα ο Μαρινόπουλος με αυτό το χαρακτηριστικό κουκλάκι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!