Κουταλιανός: Εχω στραβώσει με τον Γιούρι Γκέλλερ

Ρωμαλέος, μπρούτος, χειροδύναμος, κορτάκιας μα πάνω απ' όλα άνθρωπος. Ο Κουταλιανός, δε μασάει τα λόγια του (μόνο σίδερα) και τα λέει όλα στη συνέντευξή του στο Vamvax.blogspot. Στην φωτό απεικονίζεται να ταριχεύει live έναν γατόπαρδο.

Γκουφοταινία 2: Σχολίασε.
Σπάνια ταινία. Μεγαλειώδης παραγωγή, εξαιρετικό καστ, υπέροχοι φωτισμοί.
Κουταλιανέ, πες μας σε παρακαλώ, πόσα σίδερα έχεις μασήσει στη ζωή σου;
Ο καθένας από μας έχει μασήσει πολύ σίδερο σ'αυτή τη ριμάδα τη ζωή που στα φέρνει όλα πάνω κάτω.
Τι άλλο περιλάμβαναν τα νούμερα που σε έκαναν γνωστό εκτός από σιδεροφαγία;
Πολλά. Τρένα σταμάταγα, πέτρες ροκάνιζα, σήκωνα φορτηγά με το χέρι μου κι έναν γερανό, τραβούσα τίγρεις με τα μαλλιά μου, κατάπινα προσβολές, κάρφωνα ταβανόπροκες στις αμυγδαλές μου, τα πάντα. Ήμουνα κατα κάποιον τρόπο ένας Μένταλιστ της εποχής.
Στα χωριά που έκανες περιοδία τη δεκαετία του 50' χρησιμοποιούσες τον όρο Μένταλιστ για να περιγράψεις τη δουλειά σου;
Ναι, Μένταλιστ, Ιλούζιονιστ, Κόντζουρερ, τέτοια λέγαμε τότε για να τα καταλαβαίνει ο απλός κοσμάκης. Τώρα όλα αυτά τα κόλπα τα κάνουν στην τελεβιζιόν, αλλά είναι όλα τρικ. Δηλαδή εγώ τη ροκάνιζα κανονικά την πέτρα, τώρα έρχεται ο Γιούρι Γκέλερ κι ούτε καν το μασάει το κουτάλι. Έχω στραβώσει πολύ μαζί του.
Σήμερα με τι ασχολείσαι;
Δουλεύω στο "Κάτι ψήνεται". Είμαι αυτή η φωνή που κάνει συνέχεια ηλίθια ειρωνικά σχόλια του τύπου "Πατάτες ε; για να δούμε" και "Πρόσεχε την πόρτα θα σου έρθει στη μούρη" και "Λύσσα το'κανες το αρνάκι, Ιωσήφ! Καλύτερα να μαγείρευες καναν κουρκουμά όπως στο χωριό σου παλιομαλάκα!"
Εσύ είσαι αυτός; Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ θα ήθελα να σε καρφώσω επανειλημένα με δύναμη στο μάτι με κάποιο κοφτερό αντικείμενο μέχρι να πεθάνεις από την αιμοραγία.
Δεν έχεις ιδέα πόσο συχνά το ακούω αυτό!
Έχεις νιώσει ποτέ σαν ένα πιόνι σε κάποια χωρίς κανένα νόημα συνέντευξη, μόνο και μόνο για να γραφτεί στον τίτλο ένα ηλίθιο λογοπαίγνιο;
Εννίοτε.
Πάμε να την κάνουμε; Βαρέθηκα αυτή την κωλοκατάσταση! Δεν είμαι το τσιράκι κανενός.
Καλά θα με πετάξεις μέχρι τη γέφυρα Κολοκυνθούς γιατί έχω πιάνο στις 7;
Είμαι με το ποδήλατο.
Πόσες ταχύτητες έχει;

Σχόλια

Ο χρήστης mujahedin είπε…
Πωπω.. Δώς του χαιρετίσματα του Πανάγου ρε φίλε. Ήμασταν συμμαθητές στο νηπιαγωγείο, αλλά τα σπάσαμε γιατί μου στραγγάλισε τη γάτα για να φτιάξει την προβιά του .Γαμημένη μόδα της εποχής. Για να κάνεις καριέρα στην πάλη έπρεπε να φοράς προβιά από ζώο που είχες σκοτώσει με τα χέρια σου

Περασμένα ξεχασμένα πάντως..
Ψυχάρα ο Παναής!
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
ma kala giati den pigaine sto zara?
Ο χρήστης Manos Jester είπε…
ρε το μπαγασα τον κουταλιανό
Ο χρήστης Assurance είπε…
Εγώ τον λυπάμαι αυτό τον τύπο. ολο έβγαινε στη τηλεόραση και έλεγε "Εμας τους υπερανθρώπους δε μς πρόσεξε κανείς", και μετά περιέγραφε την ιστορία που ένας φίλος του (επίσης υπεράνθρωπος) έκανε το νούμερο που ξαπλώνει πάνω σε ένα μαξιλάρι και περνάει απο πάνω του ένα τρακτέρ, αλλά κάτι πήγε λάθος και του έσπασαν τα πλευρά ή του πετάχτηκαν τα έντερα (έχει πεί και τα 2). Πολύ καλό post
Ο χρήστης mitser είπε…
hello?telika poses taxitites exei?
Ο χρήστης Αποκριατικες Στολες είπε…
Απλά ήθελα να αναγνωρίσω πόσο απολαμβάνω αυτό το δείχνουν ως ένα podcast και πόσο μεγάλη είναι αυτό το επεισόδιο ήταν ιδιαίτερα. Ευχαριστώ!
Ο χρήστης akotronis είπε…
Ρε φίλε, πολύ καλό μάτι μπαναγία..!
Ο χρήστης Fashion Pakistan είπε…
ωραία και μεγάλη, απλά έψαχνα συνήθως στο διαδίκτυο, από ό, τι να βρω αυτόν τον ιστότοπο, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ και εγώ είμαι πρόκειται να το κρατήσει στο σελιδοδείκτη μου. απλά αγαπάτε τον τόπο σας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!