Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Αγαπητοί φίλοι γειά σας.

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε πάει στην παραλία κι αντί να μπορείτε να απολαύσετε τον ήρεμο παφλασμό των κυμάτων, αναγκάζεστε να ακούσετε για χιλιοστή όγδοη φορά το "ρίτα ριτάκι" από κάποια παρέα φάλτσων ερασιτεχνών.

Φανταστείτε λοιπόν να ζείτε ΔΙΠΛΑ σε μια παραλία...τότε αγαπητοί μου αυτή η καθημερινή επανάληψη των ίδιων τραγουδιών εδώ και περίπου 20 χρόνια θα σας είχε τρελάνει!

Τί μπορούμε να κάνουμε γι' αυτό; ρωτατε...ΧΑ! ΧΑΧΑ! ΧΑΧΑΧΑ! Θα σας πω εγώ αμέσως! ΧΑ!

Ιδού πως αντιμετώπισε η ύπατη αρμοστεία Λεπέδων (παραλία στην Κεφαλονιά) αυτήν την πρόκληση και καλώ και όλους εσάς να δηλώσετε τη στήριξή σας!

Με μια ταμπέλα ενημερώσαμε (με ευγένεια πάντα) τους αγαπητούς επισκέπτες οτι δε θα ανεχτούμε άλλο αυτήν την κατάσταση! Θεσπίσαμε λοιπόν κάποια πρόστιμα ανάλογα με τη συχνότητα που ακούγονται κάποια τραγούδια και εγκαινιάσαμε την ταμπέλα στις 11 Αυγούστου του 2008.

Ακολουθεί φωτογραφικόν υλικό:



Το περιεχόμενο της ταμπέλας
Το διοικητικό συμβούλιο της ύπατης αρμοστείας Λεπέδων σας καλωσορίζει και σας εύχεται χρόνια πολλά και με υγεία. Για τους φίλους της μουσικής μια μικρή προειδοποίηση: σύμφωνα με τον νόμο Λεπέδων 2347215/Β περί έλλειψης πρωτοτυπίας, έχουν θεσπιστεί κάποια πρόστιμα που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση που οι φίλοι επισκέπτες επιλέξουν να ερμηνεύσουν τα κάτωθι άσματα:

1. Να μ'αγαπάς 153,40Ε
2. Προχτές εκεί που τα'πινα 150,05Ε
3. Το καλοκαιράκι 143,10Ε
4. Μπάμπης ο Φλου 112,90Ε
5. Μοναξιά μου όλα 93,80Ε
6. Μ'αρέσει να μη λέω πολλά 91,80Ε
7. Γουίλι ο μαύρος θερμαστής 78,90Ε
8. Wish You Were Here 70,00Ε
9. Eκεί στο νότο 69,99Ε
10. Ρίτα Ριτάκι 66,30Ε
11. Nothing Else Matters 65,50E
12. Γιατί έπαψες αγάπη να θυμίζεις 60,44Ε
13. Σου φιλάω και το δαχτυλάκι... (τραγούδι άγνωστου τίτλου, του απεχθούς Μαχαιρίτσα) 53,30
14. Το Μαχαίρι 40,60
15. Πίνω μπάφους & παίζω προ 29,80

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση

Ο Πρόεδρος
Διομήδης Μπούρμπαλος

Εδώ ας κάνουμε δυο διευκρινίσεις:
1. Δε βάζουμε στο ίδιο καλάθι τους Pink Floyd με τους Πυξ Λαξ. Μπορεί το μίσος μας για τα κλαψομούνικα έντεχνα να είναι μεγάλο, αλλά δε μας οδηγεί αυτό για την κίνηση μας, αυτό που μας οδηγεί είναι η έλλειψη πρωτοτυπίας και μόνο

2. Το πίνω μπάφους & παίζω προ σαφώς και δεν ακούγεται εδώ και 40 χρόνια κάθε μέρα όπως τα άλλα, γι' αυτό και το πρόστιμο είναι σχετικά μικρό (σε παίρνει να το παίξεις μια δυο φορές) αλλά το κακό πρέπει να το χτυπάμε στη ρίζα του και φέτος φάνηκε από τις φορές που παίχτηκε οτι σύντομα θα ανέλθει πολλές θέσεις στη λίστα...


Μικρή ιστορία της ταμπέλας και αντιδράσεις

Όπως αναφέραμε ήδη η ταμπέλα κατασκευάστηκε στις αρχές Αυγούστου και τοποθετήθηκε με μεγαλοπρεπή εγκαίνεια στις 11 του μηνός.

Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν χλιαρές. Πολλοί πίστεψαν οτι ήταν απλά κάποια ταμπέλα για την καντίνα που βρισκόταν κοντά. Σύντομα όμως ο κόσμος άρχισε να προσέχει.

"Δηλαδή τώρα πρέπει να πληρώνουμε και για να παίζουμε κιθάρα;" ήταν η πρώτη καταγεγραμμένη αντίδραση πιτσιρικά που παίζοντας ρακέτες έπεσε το μάτι του στην ταμπέλα

"Το βρίσκω πολύ γουστόζικο" υπάρχουν μαρτυρίες οτι είπε χοντρή κυρία περνόντας δίπλα από την ταμπέλα με ένα τοστ (ζαμπόν τυρι) και το φραπεδάκι της (μετριο με γάλα)

στις 14 Αυγούστου ένα τραγικό συμβάν, ένας ξαφνικός δυνατός άνεμος ξερίζωσε την ταμπέλα.

Και ενώ για τρεις μέρες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν είχε παιχτεί ούτε ένα από αυτά τα τραγούδια (σύμπτωση;) ξαφνικά στις 16 Αυγούστου και με την ταμπέλα να απουσιάζει μια παρέα θρασύτατων νεαρών αποφάσισε να παίξει το "ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ"

Η αντίδρασή μας ήταν άμεση. Με γρήγορες κινήσεις αποκαταστήσαμε την ταμπέλα μας και γρήγορα με κινήσεις κομάντο κατεβήκαμε στην παραλία και την φυτέψαμε μερικά μέτρα μακριά από τους ελεεινούς κιθαρωδούς...

Η παρέα αντέδρασε γρήγορα κι αφού πήραν μερικές φωτογραφίες αποφάσισαν να ξεριζώσουν την ταμπέλα ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΩΣ PLAYLIST!!! (Ακουσον άκουσον!). Μετά από αυτή τη ξεδιάντροπη πράξη τρομοκρατίας, πήραν μαζί τους την ταμπέλα και έφυγαν...

μια μάχη χάθηκε αλλά ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΒΑΡΕΤΟΥΣ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ

1.ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
2.ΒΡΕΣ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΣ
3.ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΑΣ! ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φύγετε κύριοι... να πάτε αλλού!!!
Ο χρήστης Misirlou Oubliez είπε…
Ξεχασατε το Λουζιγκ μαη ριλιτζον, για το οποιο καποιος πληρωνει το προστιμο με πιστωτικη.
Παραθυρο στο νομο λεει οτι αν ο παραβατης καταφερει και πει καθαρα τι ακριβως λενε οι στιχοι του τραγουδιου, γλιτωνει την χιλιαρα.
Απο το διπλανο παραθυρο με πληροφορουν οτι ποτε κανεις δεν καταφερε να το κανει.
Ο χρήστης Cybergoulion είπε…
Επίσης όποιος τραγουδάει το "πριν το τέλος" και επαναλαμβάνει το ρεφραίν πάνω από 3 φορές προτείνω να θάβεται στην άκρη της παραλίας με το κεφάλι μόνο έξω από την άμμο να περιμένει τη φουσκονεριά...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
exo na proteino ena onoma gia thn kinhsh:"asfodeloi kai pergkoles meta to kourniaxto tou aposperith"
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για την ψυχική υμών υγεία, επιβάλλεται άλλη μία πινακίδα:

Απαγορεύονται αυστηρώς οι ρακέτες

Μαζί σας!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να συμπληρώσω τη misirlou, συνήθως όσοι δεν την παλεύουν με το κλασσικό άσμα των REM δοκιμάζουν την τύχη τους με το The one I love (το οποίο αν τους ρωτήσεις θα σου πουν οτι λέγεται Fire) με τη μόνη κατανοητή λέξη να είναι η ιαχή "φαηεεεερ" στο ρεφραίν. gross.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
episis sto "fire" kaneis den petyxainei ti nota

PAIDIA TO FILARAKI KSEXASAME! kala koimaste? kaneis den to leei? ti sas exw edw?
Ο χρήστης Lina είπε…
εγώ δε θελω να σασ πληγώσω αλλά θα είμαι στην απέναντι όχθη.... επανάσταση στην επανάσταση!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΥΣΤ! Τσαλικοκιαμολεμπέσηδες που θέλετε κι επανάσταση!!! Γιατί κάτι μου λέει πως αν οι συμπαθείς κιθαρωδοί δεν επέλεγαν έντεχνο ρεπερτόριο, αλλά επέλεγαν "διαχρονικά άσματα" της Κοκκίνου, του Κιάμου και του Τσαλίκη, ότι δε θα είχατε πρόβλημα?! Τότε, όχι ταμπέλες δε θα βάζατε, αλλά θα διαμορφώνατε και το χώρο αναλόγως με μπάρες, ηχεία,dj κτλ. Παρότι στην απέναντι όχθη, θα σας βοηθήσω σχετικά με το δεύτερο αίτημά σας περί ονομασίας και θα προτείνω αντί του "ΛΕΠΕΔΩΝ" να προσθέσετε μερικά γράμματα και να μετονομαστείτε σε "ΛΕΜΠΕΣΗΔΩΝ" (ο όρος εμπνευσμένος εκ του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Γιώργου Λεμπέση!)

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΙ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΥΣΤ! Τσαλικοκιαμολεμπέσηδες που θέλετε κι επανάσταση!!! Γιατί κάτι μου λέει πως αν οι συμπαθείς κιθαρωδοί δεν επέλεγαν έντεχνο ρεπερτόριο, αλλά επέλεγαν "διαχρονικά άσματα" της Κοκκίνου, του Κιάμου και του Τσαλίκη, ότι δε θα είχατε πρόβλημα?! Τότε, όχι ταμπέλες δε θα βάζατε, αλλά θα διαμορφώνατε και το χώρο αναλόγως με μπάρες, ηχεία,dj κτλ. Παρότι στην απέναντι όχθη, θα σας βοηθήσω σχετικά με το δεύτερο αίτημά σας περί ονομασίας και θα προτείνω αντί του "ΛΕΠΕΔΩΝ" να προσθέσετε μερικά γράμματα και να μετονομαστείτε σε "ΛΕΜΠΕΣΗΔΩΝ" (ο όρος εμπνευσμένος εκ του παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη Γιώργου Λεμπέση!)

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΤΙΣ ΚΙΘΑΡΕΣ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΚΙ ΕΠΙΘΕΣΗ!!!
Ο χρήστης araXne είπε…
Προσθέτω τα:

-Καμαρούλα μια σταλιά,2x3 του Νταλάρα νομίζω είναι (μίζερο τραγουδάκι που επέμενε να γρατζουνάει κιθαρωδός-συμφοιτητής, βασανίζοντας τα αυτάκια μας)

-ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τραγούδι του σιχαμερού Χατζηγιάννη (να επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο γιατί ακόμα και ο ορίτζιναλ ερμηνευτής/συνθέτης είναι εξαιρετικά σιχαμένος).
Ο χρήστης coachp είπε…
tzimi panousi ksexases na grapseis sti lista
Ο χρήστης Αθήναιος είπε…
Είστε θεοί. Θα κάνω fan club σας στο facebook μη σας πω και στο μπλογκ μου αν δω ότι συνεχίζετε έτσι.
Ο χρήστης kukuzelis είπε…
Με εντυπωσιάζει (κάπως) το γεγονός ότι από τον κατάλογο σας απουσιάζουν εντελώς τραγούδια του Σαββόπουλου. Νόμιζα ότι το "Δημοσθένους λέξις" ή τη "Συννεφούλα" θα οφείλατε να τα απαγορεύσετε δια ροπάλου. Κι όμως, όπως φαίνεται, τα χρόνια πέρασαν, ο κόσμος άλλαξε... Αναρωτιέμαι γιατί άραγε δεν μας αρκεί διαχρονικά ο φλοίσβος;
*
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παραφράζοντας την γνωστή ρήση: "Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ταμπέλα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει." Μπράβο και πάλι μπράβο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
:-D
Ο χρήστης ou ming είπε…
Προτείνω να ονομάσετε την κίνησή σας Οι ταμπέληδες της εύφορης κοιλάδας

(μμμ
ή της εύφορης κιθάρας;
ή κείθε ήταν μια κιθάρα;
ή εκεί ψηλά στον Κιθαρώνα;
ή κιθαράκι κοκκινιστό;
ή
ουφ δεν ξέρω
με έπιασε παράκρουση με αυτό το ποστ.
Το κοιτάζω τόση ώρα, έβγαλα κιθαράκι στο μάτι :)
Ο χρήστης ou ming είπε…
(τώρα που το σκέφτομαι και κιθαράκι στο αυτί ίσως πήγαινε)
Ο χρήστης Elias είπε…
Επίσης και το "Αχ, Θάλασσά Μου Σκοτεινή" ή εκείνο του Παπακωνσταντίνου που λέει: Κι εγώ που ζω για πάντα εδώ κ.λπ. Καλού κακού και το "Πότε Θα Κάνει Ξαστεριά" (δια πρώην κνίτες).

Η κίνησή σας θα πρέπει να ονομαστεί ΠΑΣΟΚ (Πάταξη Ακουστικής Σαβούρας & Οργανωμένης Κοινοτοπίας).
Η ταμπέλα από πίσω θα πρέπει να γράφει αυτό που λένε και τα σήματα της τροχαίας ("Η φθορά θα τιμωρείται με φυλάκιση έως 2 χρόνια κ.λπ.").
Το σλόγκαν σας θα πρέπει να είναι: "Διατηρήστε Τις Ακτές Καθαρές - Όχι Σκουπίδια, Φιλαράκια & Καλοκαιράκια Σε Θάλασσες Και Ακτές". Πάνω εκεί, θα ζητήσετε ακρόαση από τον Κιλτίδη προκειμένου να δείτε αν μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε από κοινοτικά προγράμματα βελτίωσης του περιβάλλοντος.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
ΑΔΕΡΦΙΑ! Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας!

Εχω τις εξείς απαντήσεις για σας:

@ΛΙΝΑ: Μην το πας στο τοπικιστικό! Είμαστε όλοι ενωμένοι όταν εχθρός είναι οι Πυξ Λαξ!

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ: Κάθε μια από αυτές της παρέες που έρχεται σε διαβεβαιώ οτι στο αυτοκίνητο πριν φτάσουν ακούνε Λεμπέση Κοκκίνου και τα σχετικά...απλά στην παραλία μπαίνουν σε άλλο mode...Επίσης αν και κάποια από αυτά τα τραγούδια είναι σιχαμερά δεν τα κρίνουμε γι' αυτό (άλλοστε μέσα στη λίστα έχουμε ένα έπος -wish you were here-) αλλά για το πόσο συχνά παίζονται τόσα χρόνια

@Αράχνε: Ασε...ο Χατζηγιάννης παίζει σε άλλο επίπεδο...το πρόστιμο δεν είναι αρκετό σε καμία περίπτωση...κόψιμο χεριού τουλάχιστον.

@Coaschvhsfp: Ναι ένα κάγκελα παντού δε θα έμοιαζε ξένο στη λίστα... Ο Τζιμάκος είναι θεός πάντως (εντάξει οχι σα μουσικός - αλλά σαν stand up comedian σίγουρα ο καλύτερος στην Ελλάδα)

@Αθηναίος: Θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι...του χρόνου θα βάλουμε ταμπέλα που θα αναφέρει οτι "Αν κάποιος παίζει πυξ λαξ στην παραλία το μωρό-Χριστούλης κλαίει" να τους χτυπήσουμε στο φιλότιμο...Διαφήμιζε εσύ διαφήμιζε!

@Κουκουζέλης: Η αλήθεια είναι οτι αυτά τα τραγούδια έχουν χαθεί τα τελευταία χρόνια (μέχρι που μας λείψαν κιόλας!)

@ου μινγκ: Θα ήθελες ένα φοντάν; Ταμπέληδες της έυφορης κοιλάδας και κιθαράκι κοκκινιστό είναι τα δυο favourites για τον τίτλο

@Elias: Σωστό, με όνομα ΠΑΣΟΚ έχουμε την επιχορήγηση στο τσεπάκι (σου φιλάω και το δαχτυλάκι)

@Μαρθα Καραγιάννη: Αυτό που θα γράψεις είναι ψέμα γι'αυτό καλύτερα βούλωσέ το...
Ο χρήστης nek είπε…
ta therma m sygxarhthria gia thn idea k thn ylopoihsh ths.

EVGE!

niwthw ena aisthima dikaiwshs na katapraynei to talaipwrhmeno m peptiko systhma p ouk oliges fores eixe ftasei sta oria tou emetou ( o tonos sto prwto epsilon) sto akousma twn tragoudiwn aytwn stis nyxterines m periplanhseis sto vraxo ths akropolhs..(giati oi paralies dn einai to mono meros opou h mousikh phgainei gia na pethanei...peraste kamia volta apo kei twra p exei akoma kalo kairo..to rita ritaki k to ax evlampia pane gonato)

epishs na sas eyxaristhsw p me vgalate ap ton kopo na kanw egw paromoia dhmosieysh sto diko m blog.
Ο χρήστης Αntidrasex είπε…
Hotel California
Όλα του Χατζηγιάννη
Το 13 λέγεται "Έλα Ψυχούλα μου"
Επίσης, τον Γάτο του απεχθούς... (ζηλεύω το μικρό σου το γατί)
Ο χρήστης Αntidrasex είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση, μα πάνω απ' όλα τον "σχόλιο διεγράφη"
Ο χρήστης Misirlou Oubliez είπε…
Reeee TIN SINNEFOULA ksexasame!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To Πάμε Χαβάη πρέπει να χει τουλάχιστον ένα 100ρι πρόστιμο
Ο χρήστης sophiak. είπε…
entaksei h tampela ta-spa-ei
ta 8erma mu sygxarhthria
:D
Ο χρήστης Unknown είπε…
Paidia eyge einai ena uema poy edw kai kairo exoyme entopisei kai emeis .Mhn xexasete to house of the rising sun kai to mpagasa tou Asimou nomizv oti h kinisi mporei na legete kai oxi allo karvouno
Ο χρήστης satya είπε…
Niw8w st'ali8eia sygkiminemi, toso pou to egrapsa la8os. Eiste i apozimiwsi, i ka8arsi, st'ali8eia den mporw na pistepsw oti egine pragmatikotita. To de 8a dakrysw pia gia sena na to valete episis, alla min peite oti sas to eipa egw, 8a apoly8w.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για να στηρίξουμε τον ιερό σκοπό μόλις δημιούργησα το http://www.facebook.com/pages/Ochi-Skoupidia-Philarakia-Kalokairakia-Se-Thalasses-Kai-Aktes/134047986606278
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ένα άλλο που ξεχάσατε να βάλετε στη λίστα είναι και 'Ο Μαύρος Γάτος - Β.Παπακωνσταντίνου'...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ξεχάστε να συμπεριλάβετε τα τουμπελέκια στο πρόστιμο!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Hello. And Bye.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
If you really feel your height lets you down, if you feel that becoming of a lesser height than average is holding you back or in case your lack of stature brings you feelings of low esteem or self worth, then shoe lifts insoles could be the answer

http://arkaim-music.ru/forum/profile.php?id=16142
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
shoe lifts insoles worn by celebrities are exactly the same as these you can purchase correct on-line

http://blogs.rediff.com/tallertina/2012/05/15/14
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
You will find heel Lifts accessible in a wide selection of supplies

http://www.impactshopfitters.com/index.php/member/5289/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
I don't use heel Lifts myself but have usually discovered it very hypocritical that an image enhancement method ought to be frowned upon by so many people

http://www.taylormademusic.org/member/37813/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
If you really feel your height lets you down, if you really feel that being of a lesser height than typical is holding you back or in case your lack of stature brings you feelings of low esteem or self worth, then heel Lifts might be the answer

http://www.artbypapercut.com/forum/index.php?action=profile&u=16419
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ότι το συγκεκριμένο (οθντκ) άσμα ειδικά και οι Pink Floyd γενικά, όχι οι γνήσιοι, αυτοί που συνέχισαν να χρησιμοποιούν τό όνμα μετ΄ατην αποχώρηση του Σιδ βαρρετού,
ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την δημιουργία του πιο εμετικού αντικαβλέ μουσικού(?) αμαλγάματος στην ιστορία του πλανήτη, ήτοι του σκυλάδικου, ούτε πας σας περνά από το μικρο σας κεφάλι. Λογικό, καθότι η συγκεκριμένη σκέψη είναι σχετικά μεγάλη, οποτε πού να χωρέσει στο μικιό κεφαλάκι σας ( ενώ στο δικό μου, που είμαι κεφάλας , κολυμπάει). Άντε να σας δώσω δύο κλούζ: (1) σχεδόν όλοι οι σέσσιον μουσικοί στα σκυλάδικα είναι μεταλάδες του ωδείου(πλεονασμός) και (2) παραδεχτείτε, εφόσον σας αρέσουν οι φ"λ"όιντ, ότι στα κρυφά σας αρέσει και η πωλίνα και τα διάφανα τα κρίνα.

Γκιτσ , γκιτσ , γκιτσ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό