Μαγειρική + Ζώδια : Κουνελόπιτα με πετιμέζι για Κριούς

Yλικά:

Μισό κιλό
35 μεζούρες
2,5 κουταλιές

Συχνά με ρωτούν στο δρόμο ποιά κουνελόπιτα είναι η πιο κατάλληλη για να ρίξεις στο κρεββάτι έναν κριό κι εγώ τους απαντώ με ένα μικρό ανέκδοτο:

"Ήταν ένας Έλληνας, ένας Ιταλός κι ένας φραπές μέτριος με γάλα και πέφτουν στη ζούγκλα. Τους βλέπει τότε ο αρχηγός των Ζουλού και τους λέει: "Θα διαλέξετε ο καθένας από μία κουνελόπιτα κι όποιος διαλέξει την κουνελόπιτα με πετιμέζι θα τον πηδήξουμε.

Ο Έλληνας διαλέγει μία κουνελόπιτα και δεν ήταν με πετιμέζι οπότε τον άφησαν να φύγει. Ο Φινλανδός διάλεξε ένα ζεστό μπάνιο κι ένα καλό βιβλίο οπότε τη γλίτωσε κι αυτός κι έτσι ο κλήρος έπεσε στο Φραπέ μέτριο με γάλα...τι να κάνει τι να κάνει διαλέγει την κουνελόπιτα με το πετιμέζι, όμως ο αρχηγός των Ζουλού επειδή ήταν Λέοντας στο Ζώδιο δεν εκπλήρωσε την υπόσχεσή του γιατί οι Λέοντες είναι όλοι καθίκια και σκατόφατσες."

Γι'αυτό κι εγώ προτείνω στα κριουλινάκια μου, κουνελόπιτα με πετιμέζι γιατί "Αν είσαι κριός το κουνέλι απλά το τρώς, αν είσαι Λέων το κουνέλι το χρεώνεις επιπλέον."

Σχόλια

Ο χρήστης Katerina είπε…
Κατάλαβα.
Εγώ το λεπόν θα αλλάξω από λέων σε οφιούχος. Από ότι αντιλήφθην είναι και πολύ πουστάκια αυτοί οι λέοντες. Για να το λέει ο βάμβακας... Οφιούχα λοιπόν!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
mpravo! poly swsti kinisi.

Akoma kalytero zwdio einai i loukanikopita.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
best regards, nice info
» » »
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
best regards, nice info » »

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!