Ζώδια+Μαγειρική: Κους κους στα κάρβουνα με συναγρίδα για Ταύρους



Yλικά:

1/2 υλικά

4 άλλα υλικά

και 2,5 κιλά

Προετοιμασία:

Ο μόνος λόγος που κάποιος μπορεί να χαίρεται που έχει καρκίνο, είναι να είναι ταύρος και να τον έχει για ωροσκόπο. Αν είστε ταύρος, αποφύγετε να μαγειρέψετε φιλέτο φλαμπέ γιατί δείτε τι έπαθε η κυρία της φωτογραφίας...Μη γελάτε! Θα θέλατε να είστε κι εσείς έτσι;

Η προετοιμασία ξεκινάει με γαρυφαλέλαιο και πετιμέζι και καταλήγει σ'ένα όργιο αισθησιακών γεύσεων, σε μιά παρτούζα μυρωδικών και μπαχαρικών. Όλα αυτά βέβαια αν η συναστρία το επιτρέπει.

Άν έχετε γεννηθεί το πρώτο 10ήμερο του Μαϊου τότε γαρνίρετε με εστραγκόν. Άν έχετε γεννηθεί το δεύτερο, με μαύρο πιπέρι κι αν έχετε γεννηθεί το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου τότε δεν είστε ταύρος οπότε μη μας πρήζετε τα συκώτια (τα οποία μαγειρεύονται πολύ ωραία με σως τατάρ)

Αυτή την εβδομάδα αποφύγετε συναντήσεις με μέλη της Αλ κάιντα και προς θεού μη δώσετε στη γάτα σας πακοτίνια. Οι ταύροι καλό είναι να παίξουν Χ το Ολλανδία - Ιράν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι καλύτερα να το παίξουν 1 ή έστω 2. 3 δεν υπάρχει, το'χω ψάξει.

Καλέ βγάλ'το από το φούρνο μύρισε! Α και όπως πας πρόσεχε γιατί ορισμένες φορές τα πράγματα που είναι πάνω σε άλλα πράγματα τείνουν να φέρνουν αλλαγές. Μη δώσεις σημασία στο αφεντικό σου που θα σου προτείνει προαγωγή, γιατί είναι λέων κι οι λέοντες είναι βρωμεροί σκατιάρηδες που μόνο το κακό σου θέλουν και στο τέλος σ'αφήνουν στους πέντε δρόμους μ'ένα κουτσούβελο.

Σχόλια

Ο χρήστης Katerina είπε…
Ωραίο, ωραίο. Τώρα έβαλα το κους κους στη σχάρα, πάω μη μου καεί το φιλέτο η συναγρίδα!
Γαμώτ
Ξέχαχαχαχε, δεν είμαι ταύρος. Άστη να καίγεται.
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
kaigetai apo to pathos tis gia sena mallon
Ο χρήστης Katerina είπε…
Πωπωπως τα λες! Αυθόρμητα και χειμαρίσια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
pantos exeis dikio, ego thn perasmeni ebdomada evala oxi ligotera apo 23 pragmata pano se alla pragmata kai epesa thima alagon.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!