Η ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ - Φυλαχτείτε χριστιανοί από τα δόντια του σατανά!

Αγαπητές μου φίλες γειά σας.
Παρακάτω σας αφήνω ατόφια αποσπάσματα και αποστάγματα σοφίας από το βιβλίο "Η ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ" ώστε να προστατευτείτε τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας από τη λαμπάντα, τον Στάλιν, το Βίπρασεξ και να είστε ασφαλείς από το Έιτζ, τους Πίνκ Φλόουντ και να μην πάθετε ναρκωτικά.

Οι σιωνιστές της γκούγκουλ (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΒΟΗΘΑ) δεν μ'αφήνουν να βάλω μεγαλύτερες εικόνες οπότε για να διαβάσετε καθαρά κάντε κλικ στις 8 παρακάτω σελίδες.








Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Πλην όμως η κορυφή της ροκ εντ ρολ είναι ο Άλις Κούπερ"

Πάντα το ήξερα... Αυτό φίλε μου είναι δικαίωση!

Όσο για το πόσο καιρό σου παίρνει να γίνεις σωστός χεβιμεταλάς, καλά τα λέει ο μπάρμπας... Εγώ μετά από 28 χρόνια μπορώ να πω ότι κάτι έχω καταφέρει...
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
em ti nomizes etsi ksypnises mia mera ki egines?
Ο χρήστης Τεχνοκράτης Χασικλής είπε…
Σε ευχαριστώ που μου έδειξες το σωστό δρόμο !!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ... Δεν έχω λόγια. Όλα αυτά γίνονταν τόσα χρόνια πίσω από την πλάτη μας και δεν είχαμε την παραμικρή ιδέα. Αλίμονο στα παιδιά μας. Αυτήν την στιγμή που γράφω το σχόλιο ραντίζω την οθόνη του υπολογιστή μου με αγιασμό και διστάζω να πατήσω το back μπας και ξαναεμφανιστούν αυτά τα σατανικά τέρατα της ροκ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους έλαμψε το φως της αλήθειας. Καλά εγώ ποτέ δεν άκουγα μέταλ γιατί ήξερα ότι είναι όλοι τους σατανιστές, τεντυμπόιδες και ναρκομανείς αλλά τώρα που έμαθα ότι το πάνκ και οι ρέγκε είναι σατανικές μουσικές θα πετάξω όλα τα cd απ' το παράθυρο και θα πάω να αγοράσω τα άπαντα του Πέτρου Γαϊτάνου.

Και όλοι σας το ίδιο να κάνετε. Και κάθε απόγευμα όλοι χαρωπά στην εκκλησία. Και όλοι να αφήνετε λεφτά στο παγκάρι γιατί κάπου άκουσα ότι υπάρχει ένας μητροπολίτης χωρίς mercedes με φιμέ τζάμια και ντράπηκα για την κατάντια μας ως χριστιανοί.

AAAAμμηηηηνννν.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μα τον αγιο σε ευχαριστω που επιτελουσ βρεθηκες για να δημοσιοποιησεις αυτα τα λογια!

ημουν σιγουρη οτι δεν ημουν η μονη θεοσεβουμενη και μη ρηγμενη στην καταντια της αγριας ντεθ(8ανατος) μεταλ μουσικης!

και τελος θα ηθελα να γελασω (χαχαχα)
και να σου ανακοινωσω πως ηταν ενας ευχαριστος τροπος να ξοδεψω ενα τεταρτο!(Y)
Ο χρήστης araXne είπε…
meta ton alice cooper, megali morfi tis rock kai i Marinella! XAXAXAXA!
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Bastard afto pou eipes me syginise vathytata, na kanoume re paidia enan erano, an exoume mitropolites xwris fime tzamia o mikros xristoulis klaiei
Ο χρήστης Unknown είπε…
oi paparokades ti exoun na poun gia ola auta??
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΟΙ! ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το άρθρο είναι του Σατανά.
Η πραγματική σατανική μουσική είναι η Βυζαντινή, αλλά ο Σατανάς δεν θέλει να το ξέρουμε και γι αυτό βάζει τα υποχείριά του να κατηγορούν τη ροκ ως δήθεν σατανική.
Απόδειξη οτι η βυζαντινή μουσική είναι του σατανά το γεγονός οτι προέρχεται από την αρχαία λόγια και λαική μουσική. Οι αρχαίοι Έλληνες όμως ήσαν ειδωλολάτρες, δηλαδή πλανημένοι σατανιστές. Νόμιζαν οτι λάτρευαν τον ανύπαρκτο Δία αλλά στην πραγματικότητα λάτρευαν τον Σατανά. Οι ύμνοι τους γέμουν σατανικότητας λοιπόν και, εφ' όσον από αυτούς τους ύμνους προέρχεται και η βυζαντινή μουσική, αυταπόδεικτα στις εκκλησίες μας υμνείται ο Σατανάς.
Άλλωστε, ο βιος και η πολιτεία της Ορθοδόξου εκκλησίας μας συνιστά μια δεύτερη απόδειξη επι του θέματος.
Ο χρήστης Manos Jester είπε…
η αναφορά σε μάγισσες,δαίμονες και ΜΠΑΤΜΑΝ!!!!!!!!!!!!!! με πέθανε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
TI STO POYTSO GRAFETE RE KATHYSTERHMENOI??? AMA EINAI NA PISTEYOUYME AYTA POY EXETE GRAPSEI.... KOITAXTE PRWTA TA XALIA SAS KAI META MILHSTE!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
GAMW TO XRISTO KAI THN PANAGIA SAS!!!
Ο χρήστης mafie είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός που έγραψε το άρθρο πρέπει να τον απαύτωνε από πίσω ο πατέρας του ακούγοντας δημοτικά. Μετά τις κατσίκες είπε να ανέβει σεξουαλικά.

Ρε άντε αγόρασε κανένα αυτοκίνητο με δόσεις από το Θεοδόση της γειτονιάς σου καθυστερημένο και άσε μας εμάς να γουστάρουμε να θυσιάζουμε παρθένες γίδες στη σκηνή. Πανίβλακα, η heavy μουσική σε χάλασε.

Άντε να στήσεις κώλο και στο αφεντικό σου, να του καθαρίσεις και το σπίτι, να του βγάλεις βόλτα και το κοπρόσκυλο γιατί αν του εναντιωθείς ο καλός θεούλης θα σε στείλει στη κόλαση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχα
καλα γελασα πολυ
δεν υπαρχεις
ιδιαιτερα το thrash metal = σκουπιδια χαχαχα
thrash ειναι πανιβλακα οχι trash...
ζωωωωωωωωωωο ε ζωωωωωωωωωωωο
η το αλλο
black sabbath= μαυρο σαββατο....
χαχαχαχα
λιωνω λεμεεεεεεεεεεεεεεε
χαχαχαχαχαχαχαχ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
όλο μαλακίες λέτε.και εσύ που έγραψες το άρθρο και οι υπόλοιποι που έγραψαν τα σχόλια.υπάρχει πάντα και μια μέση λύση.μπορεί ο καθένας να ακούει ό,τι μουσική θέλει.gothic,death metal,κ.α. δεν είναι κακό,άρκει να μην επηρεάζεται από τα βαθύτερα νοήματα αυτής της μουσικής.θέλει προσοχή.όχι όμως να βρίζετε χριστούς και παναγίες.έλεος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
aideeeeeeeeeee..ee esu dn pas kala ree prepei n eisai anwmalos..prosexe gt 8 kanw kana ntou sto spiti s k 8 ferw tn SATAN mazi m g episkepsi..
666
In Metal We Trust
Satan My Master

o0xaoxa0oxa0x...gemisame anwmalous gamw tn panagia m..hahaha eleinoiii reeeee!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
o stalin pou kolaei re fasistiko gourouni?

O dikos sas o HITLER s diafevgei?

Tlk eseis i fasistes eiste to mono on sth gh pou exei to paxu entero sto kefali.. SKATOKEFALOI!!

Oi imperialismoi sas eloipan ZWA! ai sto 8EOULI sas vre kapitalistika gourounia!!

Ama sinexisw 8 katevasw panagitses giafto ante geia s re MORFOMENE AN8RWPE..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
hahaahhahahhaha eidika to 3o keimeno htan apo8ewsh tis malakias tis idias hahahahahha re file einai 3s to vrdi ase mas na koimi8oume hahahahahha ti eipe o daimonas stin magissa drakoumel?"autous fula3e tous kala gt autoi einai ta tropaia mou" kai tous exwse se 4ugeio ..kl oso gia tis fraseis min to anaferw kan
kai meta sou lene gt oi xristianoi einai toso proktaliptikoi kai klistomualoi..ee as ta dei auta kanena paidaki 8 xronwn na paei na 8erizei me ena machinegun stis sinaulies rock
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
leei megales ali8eies
kai exei tromero grafiko xaraktira kai erminebei tis bandes me safineia ;)
egw pantws pio polu fovamai ta 20rika pou rixnoun oi pistoi gia ta kerakia me fonto tis grioules tis enorias pou mageirevoun astakous kai bon file gia tous astegous enw o panaga8os papoulis tis eklisias apoxwrei ap to dwmatio tou 8eou me ena upersinxrono kinhto k 3ekleidwnei to spor ama3i tou me ena control
kai meta kl sou lei o filos apo panw 8a vgei kanena paidaki me machinegun na 8erizei rockades me tetia pou grafeis...
kurie xristiane 8a kanw ton stavro mou gt pragmatika troma3a me ts @@ pou grafeis...akou arxaies satanologies pou dn se diatarazoun swmatika kai 4uxika opws les gia tous rockades..
amhhhhhhhhhhhhhhn


Zhtw to e8nos
Zhtw o stratos
Zhtw o paok
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάντως οι κοπελιές είναι διαβασμένες, Running Wild, Saxon k Slayer δείχνουν μέλλον σε μόσπιτ, μπράβο τα παιδιά. Αναρωτιέμαι τι θα λέγαν για φλορόκ τύπου Nickelback, Foo Fighters και Libertines.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΟΚ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΕΙΤΕ ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΥΠΟΤΑΓΜΈΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΜΠΗ ΤΟΥ... ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορεις να εμπιστευθείς έναν ψεύτη να σου πει αλήθεια? Έναν σατανιστή? Ας μη βιαζόμαστε να βγαζουμε συμπεράσματα. Ο Κύριος ζητά να ψάχνουμε να βρούμε την αλήθεια και όχι να καταπίνουμε οτιδήποτε μα πασάρει ο οποιοσδήποτε έστω και "εν ονοματι του Θεού". Όσο για την μουσική, ο διαχωρισμός έχει να κάνει με την πηγή, αν προέρχεται από τον Θεό ή τον διάβολο και όχι με το είδος της μουσικής.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Axx satana swse me ti allo 8a akousw se auto ton kosmo!

HAIL SATAN
HAIL LUCIFER
HAIL SAMAEL

666 to xaos einai sexy!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδια το αρθρο ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!
Το ειχα πρωτοδιαβασει το 89 οταν ακομη πηγαινα σχολειο και μετα απο τοσα χρονια μπορω να πω πως με συγκινησε απιστευτα,ακομη ΚΛΑΙΩ!!!!
Θυμαμαι πως με τον κολλητο μου πρεπει να γελουσαμε για καμια βδομαδα με αυτα που διαβαζαμε!!!
MANY THANKS στον uploader,μου θυμησε τα παιδικα μου χρονια και εννοειται οτι το εκανα bookmarkded..
Να σαι καλα,να μας χαρισεις κι αλλα τετοια!!!!
Υ.Γ.τετοια μεταφραση (στις αγγλικες λεξεις) ουτε ο translator του Google
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
χαχαχαχαχαχαχαχαχα καλα παω να κανω καμια θυσια τωρα!XD
Ο χρήστης Griffith είπε…
Ωωωωω, τι συγκίνηση!!! Το έχω διαβάσει κι εγώ στα νιάτα μου! Ευτυχώς είναι τόσο αστείο και βγάζει τόσο γέλιο, που δεν κατάφερε να μου κάψει τον εγκέφαλο! Έτσι, στη δισκοθήκη μου βρίσκονται ακόμη Sabbath, Maiden κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
να σε ενημερωσω οτι η ροκ μουσική ξεκίνησε στην Αφρική κ οχι στην Αμερική. Στην Αμερική εμφανίστηκε λόγω της μεταφοράς των σκλάβων! όσο για τους σιωνιστές κ το σατανισμό... φίλε μου μου έφτιαξες τη μέρα!! γέλασα τόσο πολύ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγω ακου χρονια ροκ και δεν εχω γινει σατανιστρια... Γαμωτο τι εχω κανει λαθος???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι μία και αν το ψάξετε θα δείτε οτι έχω δίκιο υπάρχουν οπισθοδρομικοί άνθρωποι στην κοινωνία δυστυχώς. Αυτα που μας λένε τώρα τα έλεγαν απο το 1750 με την βιομηχανική επανάσταση αλλα σε θέμα τεχνολογίας και επιστήμης. Το σχέδιο του βιαβόλου ηταν να απομακρύνει τον άνθρωπο απο τον θεό μέσο τών ατμομηχανών των τηλέγραφων του ηλεκτρισμού των πρώτων αυτοκινήτων κ.λ.π.ΤΟ σχέδιο του βιαβόλου ηταν η ψευδέσθηση των περισσότερων οτι η τεχνολογία θα κάνει την ζωή του ανθρώπου πιο έυκολη.Μετά τον β παγκόσμιο πόλεμο και συγκεκριμένα το 1956 ένα νέο σχέδιο έθεσε ο σατανάς σε εφαρμογή το rock n roll για να παρασύρει τη νεολαία κοντά του μετα απο μία δεκαετία δηλαδή το 1966 ο σατανάς μπήκε μέσα στα σπίτια μέσο της τηλεόρασης και τα κερατά του θα είναι στα κεραμίδια δηλαδή η κεραίες αυτές τις μαλακίες τις γράφουν κάποιοι οπισθοδρόμικοι άνθρωποι και υπάρχουν βιβλία για αυτά άμα ψάξετε.Ακόμα και σήμερα δεν είναι τυχαίο πως όποιος κατηγόρει την rock μουσική με τον βιάβολο το ίδιο κάνει και με την τεχνολογία και μερικές φορές με την επιστήμη.Στο σχολείο μας είχαν πει κάτι που εγώ το ήξερα απο καιρό υπάρχουν συντηρητικοί άνθρωποι το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ποπο που έχει φτάσει η κοινωνία σήμερα που έχει φτάσει η εγκληματικότητα ακόμα και για αυτο υπάρχει απάντηση τα χρόνια που έζησαν οι μεγαλύτεροι νομίζανε οτι είναι αθώα επειδή δεν υπήρχαν τα ΜΜΕ για να ξέρουν τι συνθήκες επικρατούσαν.Αυτα τα ήξερα και μου τα επιβεβαίωσαν και οι καθηγητές στο σχολείο αλλο στοιχείο είναι γιατί μερικοί μεγαλύτεροι τα βλέπουν όλα αρνητικά στην κοινωνία η απαντηση είναι μία γιατι νοσταλγούν τα νιάτα τους ακόμα και αν γνωρίζουν οτι κάποια πράματα αλλάζουν προς το καλύτερο.Αυτοι τα διάδίδουν συνήθως και μέ την rock μουσική και οχι μόνο αυτό έχουν και άλλα χειρότερα οπως αυτα που προαναφέρθηκα γιατι όσο υπάρχει άνθρωπος θά υπάρχουν και ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ και οταν τους το πείς γίνονται τουρκοι γιατι τους λές την αλήθεια που πάντα πονάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ευτυχως που διαβασαμε ανεκδοτα για να περασουμε την ωρα μας.
ας κοιταξει η εκκλησια τα εγκληματα που εκανε και που κανει και ας αφησει την νορβιγικη και καθε ειδους μυθολογια στο λαο της.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειλικρινά τέτοιο γέλιο είχα να ρίξω πολύ καιρό!!Ας πει κάποιος στον κυριούλη ότι έχει αποτρελαθεί!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ειλικρινα τετοιο γελιο ειχα καιρο να ριξω!!!Ετσι οπως το παν αυτοι δεν θα μας αφηνουν να ακουμε μουσικη παντος ειδους...παντως ο κυριουλης που το εγραψε ειναι φανερα υπο την κατοχη του εξω απο εδω ειανι ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ ειλικρινα τετοιο γελιο ειχα καιρο να ριξω!!!Ετσι οπως το παν αυτοι δεν θα μας αφηνουν να ακουμε μουσικη παντος ειδους...παντως ο κυριουλης που το εγραψε ειναι φανερα υπο την κατοχη του εξω απο εδω ειανι ΘΕΟΤΡΕΛΟΣ!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κάθε φορά κλαίω από τα γέλια! παιδιά δεν ξέρω για εσάς, εγώ όλο το χρόνο Ν.Η.Σ.Τ.Ε.Ι.Α..

https://www.youtube.com/watch?v=fotay40vxOc

;) \m/
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Thisia ston lordo na se kano tora i meta
Ο χρήστης Slayeeerrr είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Slayeeerrr είπε…
Slayeeeeeeerrrrrrrrr!!!!!!!!!! Δεν ξερετε τιποτα για τους μεταλαδες. Πιστεψε με ειμαι ο μεγαλυτερος μεταλας απο ολους και το καλυτερο παιδι. Σκαστε με τις μαλακιες και σταματηστε να κρινετε μαλακες φαρισαιοι και να τους υποτιματε ολους! Long live metal!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!