Φασουλομανες με μπριγιαντίνη (ένα σνακ για ταύρους)



Αγαπητές μου φίλες, να'μαι και πάλι! Αυτή τη φορά έρχομαι για καλό λόγο κοντά σας - και μακριά από τα παιδιά σας το θανατικό που'χει πέσει - για να σας δώσω μια συνταγούλα που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα μου.


Οι ταύροι είναι ένα καλούλι ζωδιάκι (υπάρχουν και πολύ καλύτερα π.χ. υδροχόοι) οι οποίοι πολλές φορές έχουν μαλλιά, χρησιμοποιούν αιτιολογικούς συνδέσμους και ακουμπάνε αντικείμενα με το δάχτυλό τους. Μερικοί διάσημοι ταύροι υπήρξαν οι Λεμπρόν Τζέημς, Γουίνστον Τσούρτσιλ, Ο φαντάρος (από το τραγούδι "ελα στην παρέα μας φαντάρε") κι ο εν υαλοπωλείο.


Ένα πιατάκι που πάντα ευχαριστεί τους ταύρους είναι οι φασουλομάνες με μπριγιαντίνη. Αν τύχει και ετοιμάσετε ένα τέτοιο έδεσμα για κάποιο φίλο ταύρο μην εκπλαγείτε αν αρχίσει να τρίβει το πηγούνι του σε γυάλινες επιφάνειες, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας γι' αυτούς. Πολλές φορές για να ανταποδώσουν, οι ταύροι, αφαιρούν κάποιο σπόνδυλο με χειρουργική επέμβαση και τον αφήνουν κάτω από το μαξιλάρι σας για καλή τύχη. Αυτό μπορεί να σας φανεί λίγο ηλίθιο, αλλά σίγουρα δεν είναι τόσο ηλίθιο όσο το να πιστεύεις στα ζώδια.


Υλικά

1 φουντούνι
2 κρόφες
9 κιλά γιρμανδίνη
12 φασόλια μαυρομάτικα


Χαχαχα! Τώρα που είπα φασόλια μαυρομάτικα, τι θυμήθηκα! Ενα φοβερό ανέκδοτο που άκουσα στην πολύ αστεία εκπομπή του Κανάκη και του Σερβετά, αυτό που στο τέλος του λέει ο Πόντιος του φαντάσματος "κάτσε κάτω γιατί θα σου μαυρίσω και το άλλο"! χαχαχα! πολύ αστεία αυτή η εκπομπή...είναι λίγο λιγότερο αστεία από ένα κομμάτι μανούρι.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
------------

Για να εκτελέσετε έναν Λέοντα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρική καρεκλα, ή θανατηφόρο ένεση, αλλά οτιδήποτε είναι πολύ καλό γι' αυτά τα καθίκια. Όταν αυτοί θα μπουν στα σπίτια μας και θα βιάσουν τις μάνες και τις αδερφές μας, τότε εσύ έλα να μου πεις πως τους φέρομαι άδικα κι οτι κατα βάθος οι Λέοντες είναι καλοί!



Το παραπάνω άρθρο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Χάλει Τζοελ Όσμεντ που βρήκε τραγικό θάνατο όταν προσγειώθηκε στο κεφάλι του το μαύρο κουτί του ελικόπτερου του Κώστα Μακεδόνα.




R.I.P. Halley Joel "I see dead people" Osmond 1990-2008

Σχόλια

Ο χρήστης Fight Back είπε…
δε ξερω τι λες ρε φιλε, εγω για τη μαρια την ασχημη ψαχνω πληροφοριε
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Ρε γαμωτο τι γινεται πια σ'αυτό το μπλογκ; κανείς δε νοιάζεται; ΚΟΤΖΑΜ ΧΑΛΕΙ ΤΖΟΕΛ ΟΣΜΕΝΤ ΠΕΘΑΝΕ!Λοιπόν τέλος, αν δεν περάσω τα 10 κόμμεντς δε θα γράψω ποτέ το άρθρο για το θάνατο του κώλου της Βίνας Ασίκη (who the fuck is Βίνα Ασίκη;)
Ο χρήστης sophiak. είπε…
ναι αλλα δεν μας ειπες πως εκτελειται η συνταγη..(ετσι το γραψα για να φτασεις στα 10 comments)
:D
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
4o sxolio file
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
tin iposxesi omws tha tin kratiseis?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6o
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
katse alla pou kollaei o xalei i see dead people me tin mprigiantini?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8o
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
sorry pantws pou argisa na afisw sxolia alla den eixa mpei kati meres sto blog sou
signwmi kai pali e
signwmi diladi e
eixa kati live pou giriza apo dw ki apo kei
signwmi e
signwmi file
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
10o sxolio kai perimenw post gia tin bina asiki giati oute egw tin kserw re diaole
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
prepei epitelous kati na grapsw gi'aftin mpas kai mathw poia einai

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!