Το πουλί του Μπεκενμπάουερ με δενδρολίβανο (συνταγή για ζώδια της ξηράς)



Πολλές φίλες μου ζώδια της στεριάς (Σκορπιοί, Ιχθείς, Λουκανικόπιτες, κ.α.) μου ζητάν τη γνώμη για το πως να μαγειρέψουν το πουλί του Μπεκενμπάουερ με δενδρολίβανο. Κι όταν λέω πολλές εννοώ πάνω απο 2. Ας τους κάνω λοιπόν τη χάρη, γιατί το πουλί του Μπεκενμπάουερ είναι ένα δροσιστικό πιάτο κατάλληλο για ένα ρομαντικό δείπνο, έναν άρρωστο φίλο, ή ακόμη ακόμη και για έναν δυσκοίλιο φαροφύλακα.

Υλικά:

4 υλικά
2,5 κιλά υλικά
12 μεζούρες υλικά

Ο Ιούλιος είναι ύπουλος μήνας για τα ζώδια της ξηράς. Πάνω που νομίζεις οτι όλα πάνε καλά, ανακαλύπτεις οτι τα δάχτυλα σου δεν έχουν τη ζωηράδα των προηγούμενων μηνών, νιώθεις μια ακατανίκητη λαχτάρα να τρίψεις μια βρεγμένη εφημερίδα πίσω από τα αυτιά σου, ενώ δεν είναι σπάνιο (σε ζώδια της ξηράς πάντα) να σου φυτρώσει τρίτο βυζί.

Γι'αυτό λοιπόν στην προετοιμασία πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή. Μη βιαστείς να γαρνίρεις το πουλί του Μπεκενμπάουερ με δενδρολίβανο! ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ! Αυτό είναι κάτι που μόνο ένας γαμημένος Λέωντας θα έκανε. Μιλάμε οι τύποι είναι τόσο ηλίθιοι που θέλω να τους ξεριζώσω τα έντερα και να μπήξω ένα πυρρωμένο σουβλί στο πάγκρεάς τους. Εύχομαι σε κάθε λέωντα αυτό το καλοκαίρι να ξυπνάει με νεκρά κουνέλια κρεμασμένα από τα δόντια του και το νερό που πίνει να μετατρέπεται σε DIA COLA.

Σχόλια

Ο χρήστης Jamella είπε…
να σου πω τη μαύρη αλήθεια έχω μια αμυδρή ιδέα για το ποιός είναι ο Μπεκενμπάουερ αλλά γέλασα με το κείμενο.
Δεν έπρεπε?
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Milas gia ton Kaiser tou Germanikou podosfairou afti ti stigmi...tha'prepe toulaxiston na ntrepesai...alla vevaia...leontas den eisai ki esy?
Ο χρήστης Jamella είπε…
όχι, εγώ είμαι μια απλή πλην καλλιτέχνης κριός μόνο..
καιζερ του γερμανικού ποδοσφαίρου? ωωωω να μάθω να μιλάω άλλη φορά όταν οι άντρες μιλάνε για ποδόσφαιρο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
min ton akous kali mou fili, den einai o kaizer tou germanikou podosfairou, einai o agathos gigantas tou ellinikou mpasket.
Ο χρήστης polikarpos είπε…
xaxaxaa έτσι παπαμήτσο, β φορ βεντούζα, 103-101, ο συρίγος να ωρύεται "ΠΡΟΣΟΧΗ", και ο βερνίκος να τον καθησυχάζει ότι κερδίσαμε το Ισραήλ στην Σεβίλλη της Γερμανίας. αβολοντέ.
Ο χρήστης Katerina είπε…
Παντσέρ-τα α λα Ρόσμαρι προτείνει λοιπόν ο Βάμβακας.. εε;;

Τουσέ!
Α βοτρ!
Ο χρήστης Kyriakos o Xasapis είπε…
Α ΒΟΤΡ Α ΒΟΤΡ!
Ο χρήστης Ecumene είπε…
O Nτομενέκ ο Αστρολόγος...
δικαιώθηκε...

δεν ηταν γραμμενο στα ζωδια ...

να το παρει ο Franz..
Ο χρήστης Crucilla είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!