Το απόλυτο κόμικ: Ο Φωτογράφος - ΠΕΣ ΤΥΡΙ!



Η ώρα της αλήθειας έφτασε!

Πριν από 3 χρόνια όταν ο ήρωας με το μεστό κωλαρίνι πρωτοεμφανίστηκε στο vamvax.net πολλοί μίλησαν για φαινόμενο, άλλοι στην προσπάθειά τους να του μοιάσουνε χτίσαν τζακούζι στο διαμέρισμά τους, άλλοι φορέσαν την στολή-μέλισσα και παρκάραν το αυτοκίνητό τους σε απόσταση μικρότερη των 15 μέτρων απο πυροσβεστικό κρουνό, για να μοιάσουν στο αντίπαλο δέος, τον μοχθηρό άνθρωπο χελώνα.

Αυτοί όμως ήταν οι λίγοι και εκλεκτοί! Από τη δευτέρα εκατομύρια αναγνωστών ανα τον κόσμο θα μπορούν να γευθούν τη χαρά του να αγοράσουν τον Φωτογράφο από βιβλιοπωλείο!

Κυκλοφορεί λοιπόν από τα ελληνικά γράμματα τη δευτέρα σε εκλεγμένα βιβλιοπωλεία για να διαδωθεί σιγά σιγά σ'όλη την Ελλάδα. Μέχρι που η κυρα-Μαρκέλλα στο Καστελόριζο ν'αναφωνήσει "ΕΙΜΑΙ ΦΑΚΗ-ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΖΑΡΙ"!

Περισσότερα στο http://www.vamvax.net/fotografos

Σχόλια

Ο χρήστης Katerina είπε…
ARGHH!
Που είναι το υπογεγραμμένο από τους καλλιτέχνας αντίτυπό μου!
Δύο μέρες τώρα, έχω στηθεί καραούλι στην ταχυδρομική οπή της πόρτας και περιμένω. Έχω φορέσει και τη στολή μπανάνας μου, εκείνη με το αυτοκόλλητο τσικίτα στο αφάλι, σαν σωστός φαν του Φωτογράφου, όπως ο δαιμόνιος φωτορεπόρτερ στο τεύχος 245 και μισό, σελίς 28, στο πέμπτο καρέ από τα δεξά. Εκεί που του επιτίθενται οι μέλισσες.
Τι άλλο να κάνω πλέον! Ε! Μήπως να στείλω αντικαταβολή καμιά σπανακόπιτα;
Ο χρήστης Spi_Der είπε…
"Aυτοκόλλητο τσικίτα στο αφάλι"...(και νόμιζα ότι ήξερα όλα τα βίτσια, όπως αυτό που πηδάς μια χήνα με το κεφάλι της πιασμένο σ' ένα συρτάρι και λίγο πρίν τον οργασμό κλείνεις απότομα μπάαααπ το συρτάρι, σπαρταράει η αποκεφαλιζόμενη χήνα και τσάφ! ο οργασμός πολλαπλασιάζεται, γιατι εκείνη ακριβώς την ώρα μπουκάρει η Μπριζίτ Μπαρντό με μια στρατιά φιλόζωες, και πάντα ήθελες να έχεις την Μπριζίτ Μπαρντό στο δωμάτιό σου).
Ο χρήστης Katerina είπε…
Τώρα ξέρεις!
Το λοιπόν!
Ο χρήστης Λευτέρης Πατζαρόπουλος είπε…
Παιδιά μουφα είναι, 7 χρόνια τώρα και ακόμα είμαι τίγκα στις κατσαρίδες

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Συνέντευξη: Ραλφ Μάτσιο

Διαδίκτυακα ακρωνύμια και αργκό

Κιθάρα στην παραλία - δώστε γροθιά στο κατεστημένο!